Home > Cases > Government & Non-profit organizations > Rijksdienst voor Ondernemend Nederland | Congres
RvO

Congres

Eindcongres

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert een eindcongres van het project Blok voor Blok, een kennis- en leertraject van grootschalige energiebesparingtrajecten in de bestaande woningvoorraad. Wij krijgen de opdracht om het congres te organiseren.

You have a marketing challengeIf we meet up, it is certain to turn into something great.

Search result

Branche

concept

Van tekentafel tot tafellaken

Het doel van het congres is om ideeën te verzamelen en uit te werken. Ons creatieve team gaat naar de tekentafel om het programma te schetsen en vindt daar spontaan het creatieve haakje voor de bijeenkomst: een carrousel van tafellakensessies waar deelnemers samen werken aan opdrachten.

Het congres start met een plenaire opening in huiskamersetting. Bijpraten, terugblikken en vooruitkijken. De sprekers doen een beroep op de bezoekers om deze dag zoveel mogelijk ideeën te verzamelen en de beste denkrichtingen te selecteren en verder uit te werken op kartonnen dozen. De oogst van de dag – een muur van kartonnen blokken vol goede ideeën over het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad – is het inspirerende decor van de gezamenlijke afsluiting. Alles wat gezegd, bedacht en genoteerd is, komt samen in de digitale mindmap die ter plekke gepresenteerd wordt. Het eindcongres Blok voor Blok levert – letterlijk – dozen nieuwe inzichten en kennis(sen) op!

effectmakers

Team

Deze effectmakers annex programmamakers werkten stap voor stap aan het Blok voor Blok congres!

Simon Renes Creatief concept
Tamar Nijenhuis Project Manager

Een inhoudelijk congres organiseren?

Margriet is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Margriet via margriet@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 790.

Neem contact op