Home > Cases > Brands & Companies > Baker Tilly | Ondernemers­college
Baker Tilly

Ondernemerscollege

Live, Online én Hybride

Met het Ondernemerscollege ontwikkelden wij een contentmarketingconcept voor Baker Tilly (accountants en belastingadviseurs). De meest inspirerende ondernemers en sprekers van Nederland geven (live en online) colleges. Inmiddels draait deze productie vijf jaar en hebben we meer dan 100 video’s geproduceerd tijdens 20 opnamedagen (met relaties van Baker Tilly als publiek). Tijdens Covid-19 was het publiek via schermen tóch ‘live’ aanwezig bij de opnames. Het resultaat tot nu toe? Maar liefst 1.4000.000 kijkers en een stijgende naamsbekendheid en zichtbaarheid van Baker Tilly bij ondernemend Nederland!

You have a marketing challengeIf we meet up, it is certain to turn into something great.

Search result

relatiemarketing

Een avond vol inspiratie

De colleges worden verspreid over het jaar opgenomen. Bij de opnames worden relaties van Baker Tilly uitgenodigd. Ze zijn onderdeel van de opnames en ervaren voor en achter de schermen hoe videoproducties tot stand komen. Aan inspiratie geen gebrek, met vier tot vijf colleges per opnamedag!

groot bereik

Een begrip bij ondernemend NL

Inmiddels produceren we het ondernemerscollege vijf jaar en zijn we 100 video’s verder. Deze worden online gepubliceerd op de website van Baker Tilly en middels gerichte campagnes onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. De statistieken laten goede resultaten zien en bij veel ondernemers en managers is het ondernemerscollege inmiddels een begrip.

Branche

samenwerking met opdrachtgever

Co-creatie

Baker Tilly en onze effectmakers bewijzen nu al vijf jaar dat een intensieve samenwerking tussen bureau en opdrachtgever echt leidt tot betere resultaten. Van eerste brainstorm tot en met de meest recente video: we doen dit écht samen (en hopelijk nog heel wat jaren!).

effectmakers

Team

Eigenlijk hoort in het rijtje effectmakers ook het team van Baker Tilly thuis. Het Ondernemerscollege is een hybride productie met een live, online en video-component. Dankzij een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en hele keten van (technische) partners produceren we al vijf jaar dit prachtige programma… event… videoplatform…!

Simon Renes Creatief concept
Kirsten Flik Head of Creative
Mariëlle Timmers Projectmanager
Marielle - COO - effectgroep

Zoek jij een creatieve contentstrategie?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 791.

Neem contact op