Home > Artikelen > Effectgroep* is uitgeroepen tot beste communicatie- én eventmarketingbureau van 2021
Campagnes  |  3 minuten lezen

Effectgroep* is uitgeroepen tot beste communicatie- én eventmarketingbureau

In het jaarlijkse onderzoek van MT/Sprout

Wij zijn trots! Trots omdat we maar liefst in twee categorieën van het MT1000-onderzoek op de eerste plaats zijn geëindigd. Zowel in de categorie communicatieadvies als eventmarketing. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid, productleiderschap en uitvoeringskwaliteit. Een mooie erkenning dat opdrachtgevers tevreden zijn en het bureau aan anderen aanbevelen.

Simon Renes | CEO (founder) | E-mail Simon

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoekresultaat

In het jaarlijkse onderzoek van MT/Sprout, de MT1000, dat wordt uitgevoerd onder ruim 5.000 zakelijke beslissers, is ons bureau uitgeroepen tot grote winnaar. Bij dit onderzoek wordt aan respondenten gevraagd om hun persoonlijke ervaringen te delen met zakelijke dienstverleners.

Het is geweldig om te horen dat onze opdrachtgevers zo tevreden te zijn over onze kwaliteit. Daar gaan we al 25 jaar voor!

Simon RenesCEO effectgroep*

Beoordelingscriteria

De beoordeling vond plaats aan de hand van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Tevens werd de respondenten gevraagd hoe zij het bedrijf beoordelen als het gaat om de vraag of zij het zouden aanbevelen aan anderen. Op basis hiervan is de zogenoemde Net Promotor Score (NPS) berekend. Ook hierbij behaalde effectgroep* de hoogste NPS-scores in beide categorieën.

Echt écht

Hadden we al gezegd dat we trots zijn? Trots op de fijne groep effectmakers die elke dag opnieuw de uitdaging weer aangaan. Trots op onze opdrachtgevers en dankbaar voor hun vertrouwen. Simon: “De hoogste score in twee belangrijke categorieën, communicatieadvies en eventmarketing, is een mooie onderstreping van het feit dat we al bijna 25 jaar onze opdrachtgevers helpen met oplossingen die écht werken!” In 2022 gaan we er alles aan doen om deze fantastische tevredenheid van opdrachtgevers voort te zetten!

Simon Renes - CEO - effectgroep

Jouw uitdagingen bespreken?

Neem gerust contact op met Simon. Dat wordt altijd een inspirerend gesprek!

Mail Simon