Home

Makers van marketing- en communicatie-
oplossingen die écht werken. Echt écht. 

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

One-stop

Communicatiepartner

We heten niet voor niets effectgroep*, we willen onze naam bij ieder project waarmaken en gaan altijd voor resultaat. Jouw resultaat. Als communicatiepartner behalen we dit resultaat door vanuit kennis en met creativiteit te adviseren over interne en externe communicatievraagstukken. Deze belofte maken we waar doordat we alle expertises in huis hebben.

Bedenken en maken

Digitaal, live of crossmediaal

We denken strategisch, geven advies, ontwikkelen creatieve concepten en maken communicatiemiddelen die het verschil maken. Het verschil tussen klanten en lyrische fans, tussen medewerkers en bevlogen medewerkers, tussen een boodschap zenden en een boodschap omarmen, tussen werkgevers en woest aantrekkelijke werkgevers.

Effectieve communicatie gaat over het beïnvloeden van gedrag, zodat merken en organisaties hun doelen behalen.

- Simon RenesCEO effectgroep*
Onze expertises

Alles onder één dak

Onze effectmakers zijn communicatiespecialisten en hebben alle expertise in huis voor interne en externe communicatievraagstukken van overheid, corporates en (internationale) merken. Bekijk onderstaand onze expertises of bekijk recent werk van onze effectmakers.

Onze opdrachtgevers

Diverse branches

We werken in de domeinen overheid & zorg, zakelijke dienstverlening en voor bekende en minder bekende merken. Maar vooral voor iedereen die gelooft dat je met communicatie het verschil maakt. Je bent als opdrachtgever voor ons niet snel te klein of te groot. Die variatie en afwisseling: wij houden d’r van!

Digital

Interactieve oplossingen

Wij ontwikkelen websites, werken-bij-sites, applicaties en platforms die de verkoop verhogen, kosten verlagen en efficiency vergroten.

Merken*makers

Relevante merken maken

Wij zetten jouw merk op de kaart, met een heldere strategie, sterke positionering en woest aantrekkelijke identiteit. Inclusief employer branding!

Activaties & Events

Ontmoetingen die raken

We bedenken en produceren activaties en events waar je als bedrijf, merk of overheid écht iets aan hebt. Ontdek onze Liefde voor Live©.

Content*makers

Waardvolle content

In onze Studio maken we creatieve en inhoudelijke content zoals blogs, infographics, whitepapers, animaties en video's die het delen écht waard zijn.

Campagne*makers

Aandacht en actie

Een product introduceren, naamsbekendheid vergroten of nieuwe medewerkers aantrekken? Van idee tot media-inkoop, van strategie tot productie van middelen.

Online marketing

Relevant en meetbaar

Online succes door betere vindbaarheid (SEO en SEA), optimale conversie, onweerstaanbare content, doelgerichte campagnes en social media marketing.

Vormgeving

De vorm bepaalt

Onze grafisch vormgevers maken infographics, magazines, advertenties en alles waar je offline of online beeld bij nodig hebt. Leer ze kennen en ontdek waarom wij niet zonder ze willen.

Online events

Het scherm als podium

Wij zijn producent van diverse online (TV) programma's, congressen en webinars en hebben alle expertise in huis om jouw bijeenkomst online te produceren.

Sinds 1997

Niet van gisteren

Van strategisch advies, creatieve campagnes en mooie designs tot optimaal functionerende websites en online events. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een hele mooie lijst trouwe opdrachtgevers op. En daar zijn we trots én zuinig op, al 23 jaar. Voor wereldse merken, landelijke spelers en lokale helden zijn we vaste communicatiepartner en zorgen we bij ieder project voor echt resultaat.

Effectmakers

Communicatiespecialisten

Met 30 effectmakers werken we landelijk, vanuit ons kantoor Life in Utrecht. Effectmakers zijn contentmakers, campagnemakers, websitemakers, strategiemakers, reclamemakers en kwartiermakers. Als het moet, slaan ze op de trommel en zorgen ze voor aandacht voor jouw boodschap. Maar ze weten ook feilloos wanneer het werk achter de schermen moet gebeuren. Hoe dan ook, dit zijn ze!

Ilke van der Mark | CCO effectgroep

Heb je een communicatievraagstuk?

Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790
Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in Utrecht!

 

 

Neem contact op