Home

Bedenkers van marketing- en communicatie-
oplossingen die écht werken.
Echt écht. 

Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

Zoeken

Full-service

Creative agency

Strategie, creatie en projectmanagement van merkcampagnes en alles wat daar bij komt kijken. Wat we bedenken, maken we ook. We werken altijd vanuit jouw merk en gebruiken alle communicatiekanalen, digitaal, live en crossmediaal. Bekijk onze expertises.

Eindelijk!

Alles voor jouw merk

Content voor socials, een concept voor een beurs, een interactief jaarverslag, online talkshow, opgefrist merkkompas, crossmediale campagne, nieuwe website of live experience? Er is nu een bureau voor alle uitingen van jouw merk. En ja, we zijn er voor commerciële merken, non-profit én Rijksoverheid.

Een merk is een levend wezen. Het product van duizend kleine gebaren.

- Michael Eisnervoormalige CEO van The Walt Disney Company
Belofte

Van one-off naar part-of

Dat we werk maken waar jij écht wat aan hebt is onze diep gewortelde belofte. Onze visie is dat we door samenwerking en co-creatie dat resultaat behalen. Wij nemen de lead, maar hebben jou nodig. Kiezen voor effectgroep* is kiezen voor een communicatiepartner die jou, jouw merk en jouw uitdagingen wil begrijpen en doorgronden. En dit telkens weet te vertalen naar waardevolle concepten en campagnes.

Branches

Ook jouw wereld

We werken voor merken in b2b en overheid, zorg en non-profit Je bent als opdrachtgever voor ons niet snel te klein of te groot. Die variatie en afwisseling: wij houden d’r van! In diverse branches weten we inmiddels goed hoe de hazen lopen, maar we ontdekken graag nieuwe werelden. Bekijk hier recente projecten voor diverse opdrachtgevers. Neem je ons mee in jouw wereld?

Sinds 1997

Niet van gisteren

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een hele mooie lijst trouwe opdrachtgevers op. En daar zijn we trots én zuinig op, al 23 jaar. Voor veel wereldse merken, landelijke spelers en lokale helden zijn we het vaste marketing- en communicatiebureau.

Effectmakers

Een knap stel

Vakmannen en vakvrouwen: dat zijn onze effectmakers. Het zijn jouw contentmakers, campagnemakers, strategiemakers, reclamemakers, herriemakers en kwartiermakers. Ze weten feilloos hoe ze (paid, owned en earned) aandacht voor jouw verhaal krijgen. Bekijk ze allemaal!

Ilke van der Mark | CCO effectgroep

Heb je een marketing- of communicatievraagstuk?

Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790
Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in Utrecht!

Neem contact op